ادویه قرمه سبزی
  • ادویه قرمه سبزی
  • ادویه قرمه سبزی

ادویه قرمه سبزی

وزن محصول: ۷۵ گرم

تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله رایج‌ترین سبزی استفاده شده در قرمه سبزی هستند که مقدار آن‌ها به تعداد اعضای خانوادتان بستگی دارد. به طور کلی ۴۰ درصد از سبزی را تره، ۳۵ درصد را جعفری، ۱۸ تا ۲۰ درصد را گشنیز و ۵ تا ۷ درصد را شنبلیله تشکیل می دهد. فقط به یا داشته باشید که شنبلیله زیاد باعث تلخی قرمه‌سبزی‌تان خواهد شد.

کد : p50
0ریال
* نوع:



وزن محصول: ۷۵ گرم

تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله رایج‌ترین سبزی استفاده شده در قرمه سبزی هستند که مقدار آن‌ها به تعداد اعضای خانوادتان بستگی دارد. به طور کلی ۴۰ درصد از سبزی را تره، ۳۵ درصد را جعفری، ۱۸ تا ۲۰ درصد را گشنیز و ۵ تا ۷ درصد را شنبلیله تشکیل می دهد. فقط به یا داشته باشید که شنبلیله زیاد باعث تلخی قرمه‌سبزی‌تان خواهد شد.

نکات مهم در تهیه ی قورمه سبزی:

  • هیچ وقت به جای لیمو امانی از آبلیمو استفاده نکنید چون خورش شما بیش از حد ترش می شود.
  • اگر از تره بیش از اندازه استفاده کنید طعم خورش تند می‌شود.
  • اگر از شنبلیله اضافی استفاده شود، طعم خورش تلخ خواهد شد.
  • در صورت تمایل به جای لوبیاقرمز از لوبیاچیتی برای لعاب بیشتر خورش می‌توانید استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از مقدار کمی گشنیز یا اسفناج برای لعاب بیشتر خورش استفاده کنید.
  • باتوجه به اینکه گوشت غذا و سبزی قورمه به صورت جداگانه سرخ می‌شوند، بهتر است در صورت امکان از مقدار کمی روغن استفاده کنید تا غذا بیش از اندازه چرب نشود.
  • بهتر است لوبیای قورمه‌سبزی را از شب قبل خیس کنید و قبل از اضافه کردن به خورش ۲۰دقیقه آن را در آب جوشانده و سپس به خورش اضافه کنید. اگر معده حساسی دارید و نفخ می‌کنید، از لوبیای چشم‌ بلبلی استفاده کنید.
  • هر چه قورمه سبزی‌تان کم‌آب تر باشد، جا افتاده‌تر و خوشمزه‌تر است.
  • در آخر هنگام خاموش کردن شعله می‌توانید چند قطعه یخ به خورش اضافه کنید تا روغن خورشت به سطح قابلمه بیاید.
  • هنگام سرخ کردن سبزی نکته ای که باید رعایت کنید این است که قبل از تبخیر شدن آب سبزی، روغن را زودتر اضافه کنید تا سبزی خوش رنگ‌تر شود.
ابعاد (L x W x H) 0 x 0 x 0
وزن 75 Gram